google

Jakuzide sıcak su tedavisi

08-08-2018 20:45
Jakuzide sıcak su tedavisi

Jakuzide sıcak su tedavisi

Jakuzikullanarak vücudun rahatlamasını sağlamak günümüzde yaygın biçimde tercih edilen yöntemler arasında yer almaktadır. Hidroterapi aracı olarak kullanılan jakuziler ev ya da işletmelerde kullanılabilen jakuzi sıcak su mantığı ile bütünleşen bir çalışma sistemine sahiptir. Çalışma prensibine bakıldığında sağlık sorunlarının tedavisi aşamasında yorgunluk ve stres gibi olumsuz durumlardan kurtulmak için tercih edilen jakuzi sayesinde vücudun dinlenmesi ve rahatlaması mümkün hale gelmektedir. Kasların gevşeyerek rahatlamasına, kas ağrılarının ve tutulmalarının giderilmesine yardımcı olan mekanizma ile vücudun kan dolaşımının hızlanması ve toksinlerin atılması da mümkün hale gelmektedir. Jakuzi ile yapılan hidroterapiler sonrasında uyku problemlerinin azaldığı, olumsuz duygu ve düşüncelerden uzaklaşıldığı da görülmektedir. Birçok olumlu etki sunan uygulama daha ciddi rahatsızlıkların önlenmesi ve şikayetlerin azalması noktasında da yardımcı eleman olarak tercih edilmektedir.

 

Jakuzi ile Yapılan Hidroterapinin Faydaları


Jakuzide sıcak su tedavisikas ağrıları, gerginlikleri ve yaralanmaları sonrasında tercih edilen uygulama yöntemleri arasında yer almaktadır. Genel olarak kas yorgunluğu ve ağrılarından kaynaklanan sorunların ortadan kaldırılması noktasında masaj ile vücuttaki gerginlikten arınmak hedeflenmektedir. Bu noktada üç farklı bileşen olan:

·Isı,

·Denge,

·Masaj bileşenleri ile jakuzide hidroterapi uygulanması mümkün hale gelir.

Hareket eden sıcak su vücudu uyararak kas spamlarının neden olduğu etkileri ortadan kaldırmaktadır. Jakuzi su tedavisi genel anlamda birçok faydası bulunan bir uygulama olmaktadır. Bunlar:

·Kasta meydana gelen burkulma ve incinme gibi belirtileri azaltır,

·Kandaki dolaşımın hızlanmasını sağlar,

·Sırttaki ağrıları hafifletir,

·Eklem ağrılarını giderir ve hareket kısıtlılığını önler,

·Vücudun sakin konuma gelmesine yardımcı olur.

Jakuzi sistemine bakıldığında tüm aksamları sırt, bacak, bel ve eklem uzuvları noktasında önemli olarak adledilen tüm bölgeleri rahatlatması bakımından üstün performans özellikleri ile donatılmıştır. Günlük aktivitelerin yorgunluğunu ortadan kaldırmak, var olan kas ağrılarını gidermek ve yaşanan tüm romatizmal şikayetleri hafifletmek adına rahatlıkla tercih edilebilecek olan hidroterapi uygulaması ile maksimum fayda sağlamak mümkündür.

 

Jakuzide Hidromasaj


Jakuzide hidromasaj uygulaması ile su ve havanın birleşimin denge ve enerjiye dönüştüğü görülmektedir. Suyun bölgeye olan basıncı ile dolaşımın hızlanması ve bölgenin harekete geçmesi mümkün hale gelmektedir. Jakuzi sıcak su tedavisiolarak da adlandırılan hidromasaj ile titreşimin hissedilmesi ve keyif alınması söz konusu olmaktadır. Yararı anında fark edilen bu uygulama ile stres, endişe ve vücutta neden olduğu kasılmalar da azalmalar meydana gelmektedir. Günün istenilen saatinde yapılan uygulama ile dinlenmek ve rahatlamak mümkün olmaktadır. Hidromasajın vücuda etkilerinden bahsetmek gerekirse:

·Tenin canlanmasını sağlar,

·Sağlıklı ve parlak bir cilt sunar,

·Kılcal damarları genişleterek kan akışını hızlandırır,

·Selülitlerin azalmasına yardımcı olur,

·Zihinde ve bedende gelişen gerginlikleri azaltır,

·Kronik ağrıları azaltır,

·Ödem, romatizma ve kemik rahatsızlıklarını hafifletir,

·Dolaşım bozukluklarını giderme noktasında etkili tedavi sunar.

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.