google

Lüks jakuzilerle banyoda daha fazla vakit geçirin

06-09-2018 22:27
Lüks jakuzilerle banyoda daha fazla vakit geçirin

Lüks jakuzilerle banyoda daha fazla vakit geçirin

Duş almak temizlenmek, dinlenmek, rahatlamak ve bütün negatif elektriklerden kurtulmak için birebir bir yöntemdir. Duş almayı bira daha keyif haline getiren lüks jakuziler tarihçesini hiç merak ettiniz mi? Jakuzilerin tarihçesinin eski Yunan ve Romalıların kaplıca kültürlerinden geldiği ileri sürülmektedir. Yunan ve Romalı İmparatorluğu zamanında vatandaşların toplandığı, siyasetin konuşulduğu, günlük çeşitli aktivitelerin yapıldığı, imparatorluğun ve kentin nabzının tutulduğu yerler sıcak kaplıcalardı. Bu kaplıcalar sadece temizlenmek için değil tamamen yaşam alanı olarak kullanılmıştır. O dönemlerdeki anlayıştan yola çıkılarak üretilmiş olan jakuzilerde doğal olarak gelişen ve yenilenen teknolojiler kullanılmıştır. Roma ve Yunanlıların kaplıcalarının sağladığı konfor, sağlık ve rahatlama günümüzde jakuziler sayesinde evlerimize girmiş durumda.

Bundan birkaç yıl öncesine kadar günün ve işin yorgunluğunu atmak için insanlar küvete su doldurup içine girerdi. Suyun elektrik alıcı ve temizleyici özelliğinin yanı sıra masaj konforunun da eklenmesi tabi ki insanları çok daha fazla memnun etmektedir. Bütün bu özellikleri birleştiren harika icat lüks jakuziler ekonomik olarak yüksek maliyetler satıldığından lüks olarak nitelen dirilmektedir. Fakat alıp konforunu yaşayanlar verdikleri paraya değdiğini düşünmektedir.

Lük Jakuzilerin Özellikleri

Jakuzilerin çalışma sisteminde hidroterapi bulunmaktadır. Su ile masaj anlamına gelen hidroterapi ile ekstra masaj salonuna gitmeye gerek kalmayacak. Çünkü ürünlerin bu özelliği tam bir masaj keyfi ve konforu sunmaktadır. Ayrıca su masajı vücuttaki selülit ve kırışıklıkları da tedavi etmektedir. Sadece sağlık değil güzellik için de faydalı olan jakuziler banyoların vazgeçilmezidir. Ürünün küvet kısmında bulunan deliklerden basınçlı hava ve su püskürtülerek yapılan masaj hem sağlık hem de güzellik getirmektedir. Bu özelliklerini duyduktan sonra şimdi evdeki küvetleri atıp lüks jakuziler alarak duşunuzun kalitesini artırabilirsiniz. Her ne kadar pahalı ve lüks bir ürün gibi düşünülse de jakuzilerin fiyatları ebatlarına, özellik çeşitliliğine ve kullanılan malzemeye göre değişmektedir.

Jakuzi Modelleri ve Çeşitleri

Gösterişli, şık ve özel tasarımları ile jakuziler banyoların en önemli aksesuarlarındadır. Banyoya girenlerin ilk gözüne çarpan ürün olduğundan ev dekorasyonunda insanlar buna fazlaca dikkat etmektedir. Magazin dünyasının gözde ünlülerinin banyolarında çok farklı tasarımlara sahip jakuziler bulunduğu dikkatlerden kaçmamaktadır. Çok çok yüksek fiyatlara sahip olan bu lüks jakuziler her banyo için uygun olmasa da bütün banyolarda kullanılabilecek modeller şöyle sıralanabilir:

·Çeşitli renk tonlarında mermer ile klasik kaplamalarla bütünleştirilmiş modeller

·Modern ve yalın banyo dekorasyonları için minimal ve yuvarlak modeller

·Suya dayanıklı ahşaptan yapılarak sauna görüntüsü verilen modeller

·Jakuzilerin yüksek görünümünden hoşlanmayanlar için yere gömülü jakuzi dizaynı

·Hem dinlenmek hem de ülke ve dünya haberlerinden uzak kalmak istemeyenler için televizyonlu modeller

·Küçük banyosu olanları mutlu edecek dar alan jakuzileri

·Banyolarında yer olmayanlar veya teras keyfi yapmak isteyenler için dış alan modelleri

·Havuz tipi jakuziler

Üretici firmanın ve kullanıcının tasarım gücüne bağlı olarak modeller çeşitlendirilebilir.

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.