google

Duşakabin Ölçüleri Nelerdir

05-01-2019 16:51
Duşakabin Ölçüleri Nelerdir

Duşakabin Ölçüleri Nelerdir


Yaşam alanlarında kullanılan duşakabin ve jakuzi modelleri, standart ölçülerle satışa sunuluyor. Belirli durumlarda müşterinin ihtiyacına göre özel üretim ürünlerde satışa sunulabilmektedir. Sizde banyolarınızda kullanmış olduğumuz duşakabinlerin banyonuzun metrekaresine göre seçerek kullanım alanını daha aktif şekilde değerlendirebilirsiniz. Günümüzde yaşam alanları giderek küçülürken, bu alanları en güzel şekilde değerlendirmek ve kullanmak bir ihtiyaç haline geldi. Sizde yaşam alanlarınızda tercih edeceğiniz duşakabinleri satın almadan önce banyonuzu en ideal şekilde nasıl kullanabileceğinize karar vermeli ve banyonuz için uygun ölçüde ki ürünleri tercih etmelisiniz.


Duşakabin Çeşitleri Nelerdir?


Öncelikle duşakabin ölçülerine bakmadan önce duşakabin modellerine bakmak gerekiyor. Satışa sunulan duşakabin modellerini şu şekilde sıralamak mümkün.


·Kare duşakabin modelleri,

·Oval duş teknesi duşakabin modelleri,

·İki duvar arası tekneli ve teknesiz duşakabin modelleri,

·Düz küvetler için duşakabin modelleri,

·Dikdörtgen duşakabin modelleri,

·Yuvarlak duşakabin modelleri,


Günümüzde sadece duşakabinler değil aynı jakuzi modelleri de kullanıcılar tarafından büyük beğeni görüyor. Sizde çeşitli ürün alternatiflerinden yararlanmak isterseniz, günümüz modasını takip edeceğiniz firmamızda aradığınız yeni nesil duşakabin ve jakuzilere ulaşım sağlayabilirsiniz.


Duşakabin Ölçüleri Nelerdir


Büyük ya da küçük banyolara göre özel olarak standart ölçülerde tasarlanan birçok ürün bulabilirsiniz. Bu ürünleri seçerken uzman tavsiye ve önerilerinden yararlanabilirsiniz. Duşakabin ölçülerine bakarak sizde banyonuz için en ideal duşakabin modellerini tercih edebilirsiniz. Büyük duşunuz varsa tercih edeceğiniz küçük duşakabin banyonuzda hoş bir görüntü vermeyecektir. Bunun yanı sıra küçük banyoya sahipseniz ve banyonuzda büyük duşakabin ya da jakuzi tercih ederseniz, alanı aktif şekilde kullanamamış olacaksınız. Bu da banyonuzun hoş görünmesini engelleyecektir.


Duşakabin Modelleri Ve Ölçüleri


Kare duşakabin modellerinde 70*70, 80*80 ve 120*120 cm’ye kadar çeşitli duşakabin seçeneklerinden yararlanarak banyolarınızda kullanabilirsiniz.


Oval duş teknesi duşakabin modelleri, 70*70, 90*90 ve 120*120 cm’ye kadar çeşitli ölçülerle müşterilerin kullanımına sunuluyor. Sizde banyonuzun geniş ve büyük ise oval tekneli duşakabin modellerini tercih edebilirsiniz.


İki duvar arası duşakabin modelleri ise binanızın yapımına göre belli ölçülerde almanız gereken ürün çeşididir. Bu ürünlerde her ihtiyaca yanı verecek seçenekleri bulabilirsiniz. 140, 150, 160 ve 210 cm’e kadar sizde banyo alanınıza en ideal ürünü seçebilirsiniz.


Güvenilir Firmamızdan Seçim Yaparak Banyonuzda Değişim Yapabilirsiniz


Kurumsal hizmet kalitemizden taviz vermeden sunmuş olduğumuz hizmetlerden sizde yararlanarak banyonuzda değişimi bizimle gerçekleştirebilirsiniz. Yaşam alanınızda ihtiyacınız olan ürün modelini ve kalitesini sizde firmamızın güvenilir hizmetlerinden yararlanarak satın alabilirsiniz. Jakuzi fiyatları ve duşakabin fiyatları konusunda en avantajlı fiyatları bizde bulabilirsiniz. Kredi kartınızı kullanarak sizde dilediğiniz ürünü firmamızdan satın alarak banyonuza uyacak ürünü satın alabilirsiniz.

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.