google

Jakuzi Kurulumu Sonrası Kullanım Ömrü Nedir?

13-04-2022 12:33
Jakuzi Kurulumu Sonrası Kullanım Ömrü Nedir?

Jakuziler son zamanlarda o kadar fazla kullanılmaya başlandı ki her sene yeni modelleri üretildi. Jakuzi normal küvet formunda ilk olarak üretilmiştir. Ancak klasik küvetten çok farklıdır. Daha fazla donanıma sahip ve daha fonksiyonludur. Altında bulunan motoru sayesinde jetler çalışır. Peki, jetler ne iş yapar? Jetler ilk önce suyu vakumlar daha sonra ise hızlı bir şekilde yukarı doğru püskürtür. Bu şekilde kişi de masaj yapıyor etkisi oluşur. Bunun yanı sıra jakuzi de değişik modeller de bulunuyor. Küvetlerde de değişik modeller bulunuyor fakat hep birbirinin benzeri modellerdir.


Jakuziler kurulduktan yaklaşık 6 yıl kadar hiç bir şekilde bozulmadan kullanılabiliyor. Düzgün bir şekilde kullanılmadığı zaman ise kullanım ömrü bir hayli azalabiliyor. Jakuzileri evinizde tercih ediyorsanız mutlaka kullanım kılavuzuna uyarak kullanmanız gerekiyor. Bütün motorların nasıl çalıştığı oldukça önemlidir. Piyasa da onlarca değişik renkte ve değişik jakuzi modelleri bulunuyor.


Jakuziler Ne Şekilde Çalışır?


Jakuzinin pek çok farklı rengi ve modeli bulunuyor. Jakuzilerde vücudu rahatlatma yöntemi olarak isimlendirilen hidroterapi adı verilen bir masaj yöntemi bulunuyor. Bu suyun basınçlı bir şekilde vücudunuz ile temas etmesi haline olabiliyor. Bu şekilde jakuzi kullanan kişiler masaj özelliği olduğunu bildiği için fazlaca tercih ediyor. Jakuzi ile birlikte sıcak bir küvet banyosu yapabilirisiniz. Jakuzi modelleri sayesinde basınç ile bölgesel olarak masaj yapılabilir. Jakuziler hem tek kişilik olarak satılıyor hem de çift kişilik olarak satılabiliyor. Hatta daha fazla kişinin kullanabileceği ölçülerde de jakuzi almanız mümkündür. Bazı otellerde ki jakuzi modelleri 6 kişilik bile olabiliyor. Özel bir tasarım ile sizlerde evinize istediğiniz büyüklükte jakuzi alabilirsiniz.


Jakuziler Nerede Kullanılabilir?


Jakuziler genellikle otellerde, rezidanslarda, pansiyonlarda kullanılabiliyor. Bunun yanı sıra maddi durumu iyi olan bireylerin evlerinde, villalarda jakuzi görmek mümkündür. Jakuzi fiyatları ebatları ve özellikleri bakımından farklılık gösterebiliyor. Jakuziler çok özellikli olabiliyor. Motor sayısı arttıkça jet sayısı da artıyor ve bu şekilde masaj yapabilme özelliği daha fazla artıyor. Jakuzilerin en fazla tercih edilen rengi mat siyahtır.

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.