google

Jakuzi Stresi Alır Mı?

15-03-2022 13:32
Jakuzi Stresi Alır Mı?

Jakuzi, sahip olduğu masaj etkisi ile kişinin kaslarını yumuşatarak rahatlamasına yardımcı olur. Böylelikle günlük stres ve yorgunluktan arınmak da mümkündür. Günümüzde kullanımı artan jakuziler hidromasaj özelliği, yani su basıncı ile masaj yaparak negatif enerjinin atılmasına yardımcı olur. Hidromasaj; kişinin yorgunluğunu, stresini minimalize ederek daha dinç ve huzurlu bir gün geçirmesine olanak sağlar. Aynı zamanda jakuziler, kan dolaşımınızı da hızlandırıcı etkiye sahiptir.


Jakuzi Satın Alırken Nelere Dikkat Etmeliyiz?


Birçok model ve özelliğe sahip bu banyo ürünü için, kullanım alanınıza uygun bir tercih yapmanız, banyonuza daha şık bir görünüm kazandıracaktır. Bunun için tercih edeceğiniz jakuzi modelleri, banyonuzun ölçülerine uygun olmalıdır. Fiziksel ve ruhsal yorgunluğu alan bu ürünler satın alınırken, kurulumu ve bakımı kolay olan bir model tercih edilmelidir. Jakuzilerde jet sayısı da oldukça önemlidir. Çünkü bu, masaj kalitesini de doğrudan etkiler.


Bu yüzden ideal bir jakuzide jet sayısının en az 6 olması gerekir. Ayrıca motor gücü yüksek bir jakuzi seçilmelidir. Jakuzi banyo dışında yani bahçe gibi alanlarda da kullanılabilen bir üründür. Bunun yanı sıra çift kişilik kullanıma uygun modelleri de mevcuttur. Seramik ve akrilik modelleri bulunan jakuziler arasında, akrilik olan jakuziler tercih etmek daha doğrudur. Çünkü akrilik jakuzi, seramik jakuziye göre temizliği kolay olduğundan, daha hijyenik ve daha sağlam bir ürün modelidir.


Jakuzi Fiyatları


Jakuzi fiyatları, tercih edilen ürüne göre değişiklik gösterir. Geniş bir ürün yelpazesine sahip olan bu ürünlerin birçok fiyat seçeneği de mevcuttur. Jakuzinin kaç kişilik olduğu, jet sayısı, akrilik ya da seramik olması, ölçüsü fiyat konusunda belirleyici birer unsurdur. Örneğin; bahçe veya teraslarda kullanılan jakuziler geniş ölçülere sahip olduğu için banyoda kullanılacak jakuzilere oranla daha yüksek fiyatlarla satışa sunuluyor.


Terapi özelliğine sahip bu ürünler; vücudunuzu dinlendirmekle kalmayıp, ağrılarınızın da hafifletmesine yardımcı oluyor. Ancak düzenli bir kullanım daha sağlıklı sonuçlar alınmasına büyük ölçüde etki eder. Bu yüzden evinize alacağınız bir jakuzi; sizi stresten, yorgunluktan ve ağrılarınızdan kurtaracak bir alternatiftir.

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.