google

Jakuzinin İçerisinde Köpük Banyosu Yapılabilir mi?

24-02-2022 13:29
Jakuzinin İçerisinde Köpük Banyosu Yapılabilir mi?

Jakuzi, evlerin banyosunda veya bazı otellerde de bulunan küvet tarzında suyla masaj yapma özelliğe sahiptir. Birçok modele ve çeşitli ebatlarda bulunan jakuzileri kuracağınız yerin büyüklüğüne göre istediğiniz boyutlarda alabilirsiniz.


Jakuziler insanların günlük yaşantınızda stres ve yorgunluğu gidermek için muhteşem bir alternatif olabilir. Bir otele gidince jakuzili olmasını isteriz fakat evlerimizin banyosunda bulunursa eğer istediğiniz zaman bu keyiften yararlanabilirsiniz. Sadece rahatlamak için değil tabi ki de sağlık açısından da oldukça önemli özelliğe sahiptir. Tabi bir de köpük banyosu yapmak da mümkündür.


Bir de ılık bir su ile yapılan bir köpük banyosu ile günün bütün stersini atabilirsiniz. Sadece suda yani köpüklü suda dinlenmek istiyorsanız bunun için nelere dikkat etmeniz ve nasıl bir köpük banyosu hazırlamanız gerektiğini bilmeniz gerekir. Uygun aşamaları gerçekleştirerek jakuzinin içerisinde köpük banyosu yapmak mümkündür.


Jakuzi İçerisinde Köpük Banyosu Yapmak İçin Nelere Dikkat Etmek Gerekiyor?


Köpük banyosu için öncelikle jakuzinize köpük için iyi bir banyo köpüğü almanız gerekir. Normal şampuan veya duş jeliyle köpük yapmamanız gerekiyor. Yaparsanız eğer istediğiniz gibi bir rahatlama yaşayamaya bilirsiniz. Bir de jakuzide köpüklü suyun içerisinde uzanırken bir jakuzi yastığı olmalıdır aksi takdirde başınız yumuşak bir yere yaslamadığınızdan rahat bir köpük banyosu geçirmek mümkün olmayacaktır.

 


Ayrıca havlunuzu telefonunuzu veya başka gereçlerinizi koyacağınız bir sehpa yanınızda bulundurmak size daha rahat bir banyo keyfi geçirecektir. Tabi tüm bu özelliklere sahip jakuziler de mevcut. Köpük banyosunu daha rahatlatıcı bir şekilde geçirmek için suyunuzu ılıktan biraz daha sıcak tutarsanız daha iyi bir rahatlama yaşayacaksınız. Ayrıca suda 15 20 dakika durmak gerekir ve ayda 2 defadan fazla köpük banyosu yaparsanız vücudunuzda kurumalar yaşanabilir.


Jakuzi Modelleri Ve Fiyatları Nelerdir?


Jakuzi modelleri iki kişilik veya tek kişilik olabiliyor. Ayrıca şekil olarak da Ocak veya kare dikdörtgen şekilde jakuzi modelleri mevcuttur. Çeşitli ebatlarda ve birçok özelliğe sahip jakuziler bulunuyor. Her türlü konforu sağlayan jakuzileri bulmanız mümkün. Müzikli jakuziler su fışkırtarak masaj yapan jakuziler müzikli jakuziler birçok çeşit jakuzi bulunmaktadır. Jakuziler de tüm bu özelliklere sahip olanların fiyatları değişmektedir. Modele ve özelliklerine göre bir de boyutuna göre jakuzi fiyatları değişkenlik gösterir. Bunun için de net bir fiyat vermek mümkün olmuyor.

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.