google

Jakuziye Nasıl Su Doldurulur?

28-05-2022 11:00
Jakuziye Nasıl Su Doldurulur?

Genel kapsamda jakuzi çalışması için küvetin sıcak su ile doldurulması gerekir. Girdabın işlevine bağlı olarak, suyu istenen sıcaklıkta tutmak için termostatlı bir jakuzi kullanarak sıcaklığı da ayarlayabilirsiniz. Jakuziyi açmak, yolcunun vücuduna hafif ve son derece etkili bir masaj sağlayarak inanılmaz bir rahatlama seremonisi sağlar. Jakuzi modellerinin masaj özelliği de bulunmaktadır.


Jakuzi Özellikleri Nelerdir?


Genel itibariyle jakuzi modelleri bağlı olarak jakuzinin yanlarında, arkasında ve altında jet delikleri bulunmaktadır. Ayrıca hava delikleri suyu köpürtebilir. Bunun dışında jakuzi, kaldırma zemini olarak tasarlanmıştır. Hareketli taban, doğal su akışına ve hidroterapi etkisine katkıda bulunur. Sıcak sekmeler genellikle birden fazla kişi tarafından kullanılmak üzere tasarlanmıştır. Her jakuzide, jakuzinin su kapasitesine bağlı olarak büyük bir jakuzide bir veya iki elektrik motoru bulunur. Bu motorların performansı ayrıca jakuzinin tipine de bağlıdır. Girdaptaki su küvet gibi durmuyor.


Jakuzi Nasıl Kullanılır?


Küvet, su basıncını ayarlayabilen bir mekanizmaya sahiptir. Bu mekanizmayı kullanarak size huzur veren ve insanların yoluna çıkmayan bir baskı seviyesi seçmeniz gerekiyor. Jakuzi çalıştırmadan önce sıcak su ile doldurulmalıdır. Spa motoru, su seviyesi emme süzgecinin en az 9 inç üzerindeyken çalıştırılabilir. Tersi durumda sistemde yeterli su yoktur ve motor düzgün çalışmayarak arızaya neden olur. Bazı sistemlerde kullanılan termostatlar ve ısıtıcılar banyo suyunu belirli bir sıcaklık seviyesinde tutabilmektedir. Bu sistemlerde hidro masajın rahatlatıcı etkisini arttırmak için su sıcaklığı insanları rahatsız etmeyecek kadar yüksek olmalıdır. Öte yandan, ısıtmasız sistemlerde, suyun soğumasını önlemek için sistemdeki soğutma suyuna düzenli olarak sıcak su eklemek gerekir.


Jakuzi Fiyatları Nelerdir?


Jakuzi açıldığında jetten çıkan basınçlı su jetin önünde oturan kişinin vücuduna dokunarak masaj etkisi yaratır. Sıcak ve basınçlı suyun bu teması, kasların gevşemesine ve yumuşamasına neden olarak kişinin önemli ölçüde gevşemesine neden olur. Girdabın rahatlatıcı etkisinden yararlanmak için jet yönünün en ideal konuma ayarlanması veya jetin önünde uygun konuma yerleştirilmesi gerekir. Ayrıca jakuzi fiyatları jakuzi modelinin özelliklerine ve yapımına göre değişiklik göstermektedir. Firmamızdan jakuzi modellerinin özelliklerine ulaşıp, temin edebilirsiniz.

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.