google

Jet Özelliği Jakuzilerde Bozulursa Ne Yapılmalı?

21-04-2022 14:54
Jet Özelliği Jakuzilerde Bozulursa Ne Yapılmalı?

Jet özellikleri jakuzide bozulduğu zaman klasik küvetten hiç bir farkı kalmaz. Bu yüzden jakuzilerin jet özellikleri bozulduğu zaman mutlaka bir usta tarafından tamir ettirilmeli. Jet deliklerinin tıkanıp tıkanmadığı kontrol edilmeli. Jet özellikleri bozulduğu zaman jakuziler masaj yapma özelliklerini kaybeder. Su yüksek basınçlı bir şekilde jakuzinin içine dolmaz ve bu şekilde küvetten bir farkı kalmaz. Jakuzilerin tamir edilmesi uzun sürmez. En fazla bir kaç saate tamir edilir. Eğer bütün sistem bozulmuş ise o zamanda Jakuzinin değiştirilmesi gerekiyor. jakuzi modelleri fazla olduğu için hepsinin tamir edilme şekilleri farklıdır. Jakuziler oval, köşeli, tek kişili, çift ve hatta daha fazla kişinin kullanabileceği büyüklükte oluyor. Hal böyle olunca jet sayıları ve jetlerin yerinde de değişiklik meydana geliyor. Bu yüzden tamir süresi de değişebiliyor.


Jakuziler Neden Tercih Ediliyor?


Jakuziler günlük yorgunluğun atılması için duştan farklı olarak banyo keyfi yapabilmek amacı ile daha fazla tercih ediliyor. Jakuziler normal küvetler gibi sıradan değildir. Çeşitli özellikleri ve renk seçenekleri bulunuyor. Bunun yanı sıra özel tasarım olarak da jakuzi tercih edebilirsiniz. Jakuzinin renk seçenekleri, ebatları ve modellerinin tercihi tamamen sizin isteğiniz dahilinde olabilir. Bu nedenden ötürü Jakuzi modelleri evde de oldukça fazla tercih edilmeye başlandı.


Jet Nedir Ne İşe Yarar?


Jakuziler farklı renk seçenekleri ile piyasaya sunuluyor. Jakuzilere bakıldığı zaman suyun püskürtebileceği bazı alanları görebilmek mümkündür. Jakuzinin bu yerlerine jet ismi verilir. Bu jet yerleri insan vücudu göz önüne alınarak özel bir şekilde konumlandırılır. Jetlerden motorlar aracılığı ile yüksek basınçlı su yüzeye çıkar. Jakuzi fiyatları motor sayısına göre de değişiklik gösterebiliyor. Jakuzinin motor sayısı ne kadar fazla ise masaj yapabilme özelliği de o kadar fazladır. Önceleri yalnızca lüks otel odalarında görebildiğimiz Jakuzileri artık evlerde de görebiliyoruz. Jakuziler kaliteli olan mermerlerden üretilmiştir. En fazla tercih edilen modeli köşeli olan modeldir. Banyoya daha güzel bir hava katıyor. Jakuziler kolay kolay bozulabilecek ürünler değildir. Kaliteli firmalardan jakuzi almaya dikkat edin.

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.