google

Kaliteli Jakuzi Nasıl Anlaşılır? Hangi Özellikler Olmalıdır?

05-04-2022 11:12
Kaliteli Jakuzi Nasıl Anlaşılır? Hangi Özellikler Olmalıdır?

Jakuziler, evinizde dikey ve yatay olarak istiflenecek şekilde tasarlanmıştır. Jakuzi ürünlerinde kullanılan yalıtım malzemesi fiyat artışlarına ve düşüşlerine neden olabilmekte ve ortaya çıkan alaşım malzemenin kalitesine göre belirlenebilmektedir. Lüks bir yaşam sürmek isteyenlerin olmazsa olmazlarından biri olan küvet, insan sağlığı düşünülerek yüksek kalitede üretilmiştir. Jakuzi fiyatları içerdiği özelliklere göre değişiklik gösterebilir. Ancak günümüz insanı, ürünü kullananların hayatını tehlikeye atacak buluşlar yaparak kalitesiz malzemeleri eriterek yapılan plastik jakuziler yapabilir. Bu cihazların kullanımı hayati tehlike oluşturabilir ve en ufak bir hata bile tüm vücutta yangına veya elektrik kaybına neden olabilir.


Dökme Akrilik Jakuzi Üretimi Nasıl Olur?


Dökme akrilik jakuzilerin üretimi tamamen cam olan malzemelerden yapılmaktadır. Gözeneksiz ve parlak malzemeleri ortaya çıkarmak için kullanılan akrilik, saf halde eritilip cam kalıplara dökülerek renk 4,2 mm kalınlığa ulaştığında vakum ve kalıplama aletleri ile ürünün son hazırlığını yapar ve ürün üretime girer. Sürecin sorunsuz işlediğini varsayan sistem, kalıplama aşamasını tamamlayarak hot tabların istenilen konuma yerleştirilmesini sağlar. Sistemi bu şekilde imal ederek organik maddelerin ve koku gibi bakteri oluşumunun önüne geçmek mümkündür. Ömür boyu dayanan akrilik malzemeden üretilen küvet hem sağlıklı hem de güvenlidir.


Jakuzi Nasıl Çalışır?


Belirli seviyeleri tamamlayarak jakuziyi çalıştırabilir ve rahatlayabilirsiniz. Bunu yapmak için önce girdabın içini sıcak suyla doldurmanız gerekir. Jakuzi modelleri özellikle emiş motorundan daima sıcak su geçmelidir. Bu nedenle, motoru çalıştırabilirsiniz. Motor çalışırken, su fışkıracak ve kabarcıklar ve buhar oluşturmaya başlayacaktır. Bu noktada istediğiniz basıncı ve kuvveti ayarlayabilirsiniz. Özellikle termostatlı jet banyolarda sıcaklık ayarı yapılarak istenilen sıcaklığa ulaşılabilir.


Jakuzi Temizleme Yöntemleri Nelerdir?


Birkaç basit yöntemi izleyerek jakuziyi temizlemek mümkündür. Bu konuda limon, sirke ve kabartma tozu yerine bir şişe banyo temizleyicisi ile bir kahve fincanı çamaşır suyu kullanabilirsiniz. Jakuzi üzerindeki güç düğmesine basılarak jakuzinin herhangi bir kısmı bu karışımla yıkanabilir. Bu işlemden sonra yıkama başlatılır ve girdap sağlıklı ve steril hale getirilebilir. Tabii ki jakuzinin en güzel yanı köpük kısmıdır. Spa'ya sabit bir oranda eklendikten sonra sistem motor seviyesinden geçen su ile çalışacaktır.

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.